Isänpäivän valmistelujaTuleva isänpäivä tuntuu aivan erityiseltä, sillä kyseessä on aviomieheni ensimmäinen isänpäivä isänä. Päässäni on jo kauan ollut ajatus, että ensimmäisen isänpäivän tulee olla erityinen. Pelkkä kortti ei lahjaksi riittäisi. Visioin, kuinka kutsuisin muusikko-tuttavamme kotiimme soittamaan keikan yllätyksenä ja kuinka päivä olisi muutenkin yllätysten täyteinen. Tässä sitä kuitenkin ollaan - isänpäivä on muutaman hassun päivän päästä, enkä ole saanut järjestettyä mitään ihmeellistä. Luultavasti meidän perheessä vietetään isänpäivää aivan niin kuin lähes kaikissa suomalaisissa perheissä.

Näin olen ajatellut päivän kuluvan:

Aamulla syömme rauhassa aamupalan: kahvia, marjarahkaa, paahtoleipää, appelsiinimehua sekä miehen suosikkeja - minidonitseja :D

Miehen aamupala laivalla. Pakko oli tyytyä minilettuihin, kun donitseja ei ollut saatavilla.

Aamupalalla isi saa ensimmäisen lahjan: "Pappa, jag älskar dig" -lastenkirjan, jonka ostin Ruotsista. Niin valtavan suloinen kirja! Tästä toivottavasti tulee isin ja pojan lempikirja.

Kuva: https://www.akademibokhandeln.se/

Kun Juliuksen nukkuma-aika koittaa, linnoittaudumme sohvalle katsomaan leffaa.

Sen jälkeen vuorossa on ihan perus puurolounas. Tässä välissä mies saa toisen lahjan: laivalla meistä otetun valokuvan, jonka kävin salaa ostamassa miehen nukkuessa hytissä.

Lounaan jälkeen lähdemme aviomiehen vanhempien luokse. Täällä hän saa seuraavan lahjan: suklaapatukka-/karkkikortin. Myös pappa saa omansa. Patukkakortit taisivat olla viime vuonna erityisen suosittuja.Illalla ajelemme kotiin ja jääkaapissa on odottamassa vielä viimeinen lahja: neljää erilaista olutta, jotka ovat miehen suosikkeja. Oluen kaveriksi Maraboun digestive-suklaalevy, jonka kuljetin  Ruotsista. Ihan meidän lempparisuklaata, jota ei valitettavasti saa enää Suomesta.
Näin meillä. Ihanaa isänpäivää ja isänpäivän odotusta teille! - TiinaKommentit