Arjen suosikkipaikat GöteborgissaGöteborgissa vauvalomaa pitävät äidit ja isät tuntuvat suosivan kahta paikkaa: kaupunginmuseota sekä -kirjastoa. Näihin mekin olemme Juliuksen kanssa suunnanneet lähes päivittäin. Tässä hieman kuvia näistä suosikkipaikoistamme:

Göteborgin kaupunginkirjasto

Göteborgin kaupunginkirjastosta löytyy todellinen helmi – Miimi. Miimi on osasto perheen pienimmille. Koko alue on pehmustettu patjoin ja kokolattiamatoin. Osastolta löytyy tunneleita, palikoita, pehmoleluja, puuautoja sekä tietysti valtavasti kirjoja, myös kovasivuisia kuvakirjoja.

Huikeaa, että kirjat on aseteltu niin, että vauvat pääsevät ihmettelemään niitä ilman aikuisen apua.

Kirjasto on valtavan kiva paikka, jossa riittää tekemistä pidemmäksikin aikaa. Plussaa myös siitä, että se on joka päivä auki klo 9-21, viikonloppuisinkin.

Göteborgin kaupunginmuseo

Kaupunginmuseon yläkerrasta löytyy lasten leikkipaikka. Leikkipaikka on isompi kuin kirjaston, mutta huomattavasti pelkistetympi.


Tilassa ei ole kauheasti leluja: vain palikoita......ja pehmoisia herkkuja. Milläs muullakaan lapset leikkisivät Ruotsissa kuin prinsessakakuilla, korvapuusteilla, lucia-pullilla ja mokkapaloilla? :D
Yläkerrasta löytyy myös oikein viihtyisä ruokailutila.Tämä olikin viimeinen postaus Göteborgin elämästä. Nyt on aika palata kotiin. Ihanaa - pääsee laittamaan viimein kodin joulukuntoon. Seuraava postaus sisältää varmasti tonttuja, kynttilöitä, pipareita, jouluvaloja...

Kerrohan Maarit, miten teidän reissu Helsingin kaupunginmuseossa meni ja joko teidän koti on laitettu joulukuntoon :)

- Tiina


Kommentit