Tee se itse laatikkohylly (ristiäislahjat järjestykseen)

Rosan ristiäisiä vietettiin syksyllä ja kuten arvata sattaa toivat vieraat mukanaan lahjoja pienelle Rosa-vauvalle. Kaikki mieluisia ja tärkeitä. Yksi ongelma siitä vain muodostui...  -mihin sijoittaa kauniit, pienet muistot ja vielä siten, että ne olisivat kauniisti esillä, mutta eivät tiellä. Ratkaisu löytyi Rosan kummitädin vinkillä -laatikkohylly seinälle! Siispä oma vanha matkamuistotaulu jäähylle pinnasängyn päädystä ja hyllyjen askarteluun. Näin me ne tehtiin (lue mies teki, Kiitos!).

1.Bauhausissta löytyi ihan tavallisia laatikoita edulliseen hintaan. Varmasti ne olisi voinut ostaa valmiiksi valkoisina, mutta tuossa vaiheessa vielä pohdimme lopullista väriä (Rosa, lila, minttu, keltainen..).



2.Laatikoista sahattiin ylimmät kerrokset pois (kuvassa ne on jo sahattu), jotta saatiin hyllyistä sopivan syvyiset. Ilman kevennystä ne näyttivät mielestäni liian raskailta pienille esineille... Ajatus oli, että ylijäämä palat maalataan myös ja tilataan valokuvatapettia Rosan kuvasta taustaksi (tai ehkä ostetaan joku muu kiva tapetti taustaksi), mutta tämä jäi kuitenkin vielä vaiheeseen...

3.Hyllyt maalattiin valkoisiksi. Yksi kerros riitti hieman läpikuultavaan lopputulokseen.




4. Hyllyt ovat valmiit seinälle kiinnitettäväksi! Ja kun tämä projekti on valmis onkin aika siirtyä erään pienen vaatekaapin selvittelyn pariin.. Sanoisin, että molemmissa työmäärä jotakinkin samaa luokkaa eli aikaa vei, mutta lopulta projektin aloittaminen oli se hankalin osuus.



Ihanaa sunnuntaita teille kaikille toivottaa Maarit

Kommentit