Winter is here

Meillä on odotettu talvea kuin Game Of Thronesissa. Tämä ei johdu suinkaan siitä, että olisimme mitenkään talvi ihmisiä, päinvastoin. Pimeys, loska, kylmyys... Ei ole meidän juttu, ei sitten yhtään. Mutta, silti meidän arjessa ovat syksyn mittaan toistuneet lauseet "no, kohta on talvi" "talvella sitten..." "tulisi jo talvi" "winter is coming". Ja nyt. Nyt vihdoin ja viimein talvi on täällä! 


Mistä tämä talvi teema meidän puheissa sitten johtuu kun ei kerran palavasta halusta päästä hiihtämään tai luistelemaan? Siitä, että mieheni vihdoin ja viimein pystyy pitämään töistään isyyslomaa. Tätä on odotettu heinäkuusta asti ja nyt meidän koko perhe on ihan innoissaan. Niin paljon tehtävää ja touhuttavaa, että ette usko! Tekemistä ihan alkaen siitä, että mun hiukset on nyrkin kokoisella takulla ja olisi tosiaan korkea aika päästä kampaajalle TAI edes harjata hiukset (tästä voitte ehkä hiukan arvailla miltä meidän kodin siisteystaso vaikuttaa? Aivan, Ei siitä sen enempää.) Jatkuen siihen, että sen jumpan voisi ihan oikeasti aloittaa raskauden jälkeen...

Tiedättekö, että vauva-arki on oikeasti aika kiireistä, jos ei ole saanut vauvaa joka nukkuu päikkäreitä ilman, että häntä liikutetaan johonkin suuntaan? Varmaan tiedättekin. Molemmat tyttäreni ovat vauvoina ottaneet vanhempien tilan ja ajan haltuunsa -ja se on tietysti ihan ok. Mutta, välillä vähän... työlästä. Ehkä väh'n raskastakin. 


Enemmän mielessä on kuitenkin kaikki kivat jutut mitä ollaan suunniteltu että tehdään yhdessä perheen kanssa "talvella sitten". Me ollaan ajateltu retkeillä ja ulkoilla ihan tässä lähiseudulla, käydä kaikissa meille tärkeissä paikoissa. Ehkä tehdä joitain pieniä reissuja -jos, ei yhtäkkiä olla Atlantin takana siskon luona (kyllä, ihan kohta 50% blogista muuttaa jenkkeihin). Ei voi tietää. Minusta on parasta kun ei ihan tarkkaan tiedä ja voi vaan tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä mitään. Tekemisistä sitten kirjoitusta tulossa tänne blogiin kun selviää ensin mitä tehdään vai tehdäänkö mitään.

Tällaiset tunnelmat ja fiilikset täällä meillä näin vuoden vuoden vaihtuessa toiseen. Takana vuosi 2017 mihin sisältyi ihan valtavasti sekä iloa että väsymystä. Suurimmat ilonaiheet tietysti olivat serkusten syntymät ja väsymys.. No, sitä tuskin tarvitsee selittää :D Toivottvasti tuleva vuosi tuo tullessaan yhtä paljon iloa ja onnea niin meille kuin teillekin!

Onnea uudelle vuodelle toivottaen -Maarit


Kommentit

Lähetä kommentti