Lempparivaatteet, nyt jo pieniksi jääneet...

Tammikuussa pähkäilin tyhjä matkalaukku edessäni - Minkä kokoisia vaatteita pitäisi ottaa mukaan Juliukselle? Reissua oli edessä neljä kuukautta ja sinä aikana Julius varmasti kasvaisi. Jätin haikein mielin kaikki 74 koon vaatteet kotiin ja viikkasin 80 ja 86 koon vaatteet matkalaukkuun. Joihinkin 74 koon vaatteisiin ehdin jopa kiintyä – Julius käytti tuon koon vaatteita monta kuukautta toisin kuin 62 kokoa. Muutama asukokonaisuus nousi selvästi suosikikseni:

* Sammakkobody ja tähtihousut. Molemmat ostettu kirpparilta. Kuviota riittää mutta väreillä ei revitellä, jolloin kokonaisuus pysyy hillittynä.


* Pöllöbody ja tummanharmaat legginsit. Body oli lainassa kaverilta ja housut ostettu H&M:ltä uutena neljän euron hintaan.


* KappAhlista ostetut beiget housut ja pupubody. Jotakuinkin ainoat vaatteet, jotka olen ostanut uutena. Ihastuin noihin housuihin täysin, ja ostinkin tammikuussa useammat samaa mallia olevat isommassa koossa. Aivan ihanat! Housut ovat samaan aikaan rennot ja tyylikkäät. Olenkin käyttänyt housuja arjessa ja juhlassa. Pysyvät myös hyvin jalassa puristamatta vyötäröltä.* Lahjaksi saatu valkoinen kaulusbody tummien housujen kanssa.* Pandabody ja valkoiset housut. Äitini osti bodyn Pieni ihminen -liikkeestä, joka löytyy nykyään Flamingosta ja kantaa nimeä MaiLaav. Housut ostin kirpparilta.
Saa nähdä, mitkä 80-86 vaatteet nousevat suosikeiksi.

Terveisiä Suomeen - siellä kuulemani mukaan on upeat ulkoilusäät. Nauttikaa!
- Tiina

Kommentit