Ollaan olkapäitä toisillemme

"Kuinka monta? Kuinka monta löytyy maailmasta olkapäätä ja kuinka monta kyynärpäätä? Kumpia löytyy maailmasta enemmän: niitä joihin nojata vai niitä joita pelätä? Uskalla laskea olkapäät ja kyynärpäät, omasikin, kumpia löytyy enemmän? Kunpa maailmassa kerran olisi olkapäitä enemmän kuin kyynärpäitä! Sitä toivo on, että silloin tällöin saa nähdä, kuinka kyynärpäästä äkkiä kuoriutuu olkapää"
Tommy Tabermann
Olen kirjoittanut aikaisemmin äitiydestä ja äitien välisestä ilkeydestä (postauksen voit lukea täältä).  Kyynärpäitä tosiaan löytyy joka puolelta eikä vähiten somesta. Niitä jotka haluavat olla parempia ja pätevämpiä kuin sinä, jotka nauttivat kun pääsevät sanomaan "minähän sanoin". Näin ystävänpäivänä haluan muistaa niitä ja Teitä kaikkia ihania olkapäitä. Teitä jotka hädän tullen jaatte kaiken tietonne ja taitonne toisten hyväksi, haluatte ihan oikeasti auttaa. Te olette apuna ja tukena kun vauva ei nuku, hän ei kehity niin kuin kirjat kertovat tai sormiruokien antaminen pelottaa. Te lohdutatte, kannustatte ja kerrotte rohkeasti omia kokemuksianne! Ihanat äidit!

Onnistumisten hetkellä iloitsette vilpittömästi mukana. Yhdessä voimme nauttia maailman suloisimmista lapsistamme, suunnitella juhlia tai hieman arkisemmin miettiä lapsiemme vatsan toimintaa tai toimimattomuutta. Olette korvaamattomia! Te siellä somessa ja Te täällä "oikeassa" elämässä. Ilman teitä kaikki olisi vaikeampaa, tylsempää ja harmaampaa. Tässä kohden tosin voin kiittää myös Teitä, jotka tuotte vähän vahvemmin mielipiteenne esille - tuotte keskusteluun mukaan väriä ja myös ripauksen hauskuutta. Kiitos siis myös Teille!Tosiasia on, että lapsentulo muuttaa elämää niin paljon, että ne ystävät, jotka ovat erilaisessa elämäntilanteessa, saattavat jäädä paitsioon. Itse esitän usein mielessäni erityisen kiitoksen juuri heille. Olen aina liikuttunut miten hekin haluavat elää mukana näissä hassuissa vauvajutuissa ja toisaalta vetäytyvät niistä pois silloin kun taukoa tarvitsee. Onneksi olette olemassa, olette valtavan tärkeitä, vaikka näemme ehkä harvemmin kuin ennen!

Toivon, että Teillä jokaisella on olkapäitä mihin tukeutua ja että voimme yhdessä vähentää kyynärpäiden määrää maailmassa!

Ihanaa ystävänpäivää juuri Sinulle toivottaa Maarit

Ps. Siskolle erityiset terveiset Amerikkaan <3Kommentit