Elämää meren rannalla: Amerikan kotimme (osa 1)

Hyvät lukijat, mainitsit teille aiemmassa postauksessa, että muutamme maaliskuussa Annapolisin historiallisesta keskustasta rauhallisemmalle alueelle. Kerroin myös, että tuleva asunto on suht iso ja sijaitsee meren rannalla ja samaan hengenvetoon totesin, että saimme talon Airbnb:stä lähes samaan hintaan kuin mitä yksiöstä olisimme maksaneet. Alhainen hinta johtui siitä, että talolla ei ollut vielä arvosteluita Airbnb:ssä. Ensimmäiset Airbnb-asukkaat, eli me, joutuisivat siis ottamaan pienen riskin asuntoa varatessa. Asunnon netistä löytyvä kuvaus piti onneksi täysin paikkansa, ja olemmekin saaneet nauttia elämästämme upeassa 400 neliön talossa. Tänään haluan näyttää teille kuvia meidän asunnostamme.


Keskimmäisestä kerroksesta löytyy olohuone. Parasta tässä kerroksessa on olohuoneen yhteydessä oleva pingispöytä. Minä, mieheni ja appivanhemmat hullaannuttiin aivan täysin pöytätennikseen ja voisin kuvitella, että appivanhemmilla on jo pöytä tilattuna...
Keskikerroksesta löytyy myös keittiö. Juliuksen mentyä päiväunille nautin lounaan tuon pienen, ikkunan vieressä sijaitsevan pöydän ääressä ja ihailen samalla merta. Pysähdyn hetkeksi, ja nautin hiljaisuudesta.Kerroksesta löytyy myös toinen oleskelutila, sekä makuuhuone, kylppäri ja kodinhoitohuone.Muutama kuva vielä takapihalta. Täällä on ollut varmaan kylmin kevät koskaan, joten ulkona ei ole hirveästi tullut vietettyä aikaa. Jos kelit olisivat sallineet, olisi ollut mukava loikoilla laiturilla, istua terassilla kylmä kokis kädessä tai fiilistellä nuotion äärellä.
Pysäytetään tähän ja palataan asiaan huomenna keskiviikkona. Tulkaa silloin tsekkaamaan, miltä näyttää ala- ja yläkerrassa!

Leppoisaa päivää kaikille, TiinaKommentit