Ihanaa, toukokuu on täällä!"Äiti on nainen, joka on ottanut vastuun toisen elämästä. Hänellä on toinen ihminen ihonsa alla elämänsä loppuun asti."
-Pam Brown-


Ihanaa, toukokuu on täällä ihan kohta! Ja kesä! Mistä sen huomaa? Säästä, ei ainakaan täällä Suomessa, mutta Julius on jo pidemmän aikaa insta-kuvissa nähty kevyissä vaatteissa ja Rosa.. No, Rosa koitti syödä eilen muurahaisen, koska se nyt vain näytti niin houkuttavalta! Varma kesän merkki sekin?

Blogissa toukokuu on omistettu äideille, äitiydelle ja kaikelle siihen liittyvälle -sekä tietysti myös meidän kuulumisille. Tulemme molemmat kirjoittamaan omat äitiyteen liittyvät postauksemme sekä saamme iloksemme myös vierailevan kirjoittajan aiheen tiimoilta, kiitos Nina!

Meidän kuulumisista puheen ollen.. Toukokuussa Tiina palaa jenkeistä perheineen Suomeen, ainakin hetkeksi. Tämä tarkoittaa, että kesä ja meidän yhteinen reissu -risteily Tukholmaan on ihan pian täällä. Mahtavaa. Samoin kaikki muutkin kesään liittyvät retket ja reissut. Jotenkin aina mieltä piristää ja ilahduttaa kun on jotain mitä odottaa ja jotain mistä haaveilla, vaikka muuten matkassa olisikin haasteita. Ne jotka seuraavat meitä instassa, ovatkin voineet siletä lukea ettei jenkeissä todellakaan ole mennyt kaikki ihan kuten strömsössä ja ei se vauva-arki täällä Suomessakaan aina ole ihan vain ruusuilla tanssimista. Eli haasteita on ollut, mutta eteenpäin mennään.

Haasteista ja esteistä huolimatta tänään ja huomenna on juhlittavana eräs vappu niminen juhla. joten ennen valkovuokkojen aikaa ehditään vielä puhaltaa hurjasti saippuakuplia, hassutella ja syödä munkkeja.


Vapun to do -lista

- Osta ilmapallo
-Hymyile
-Laula
-Tee jotain hassua
-Syö herkkuja
-Toivota kesä tervetulleeksi!


Meillä&Teillä blogi toivottaa pirskahtelvaa ja iloista vappua  kaikille lukijoille!


Maarit ja Tiina

Ps. Haluamme myös tarjota juuri Sinulle mahdollisuuden kertoa oman tarinasi niin halutessasi. Voit ottaa meihin yhteyttä ja saada oman "vieraskynä" vuoron tai voit toki kommentoida aiheeseen liittyviä kirjoituksia ihan muuten vain..


Kommentit