Näkemiin toukokuu, tervetuloa kesäkuu!

Monessa mielessä mielestäni eletään nyt vuoden parasta aikaa. Ihanat ja iloiset tapahtumat seurasivat toinen toistaan; vappu, euroviisut, helatorstai, lätkän-MM, esikloisen synttärit, valmistujaiuset, koulun päätös, juhlat... Lisäksi lukuisat paikallisemmat tapahtumat, ja ihana vihertävä luonto, joka on herännyt kesään. Samaan aikaan tämä aika on myös itselle se vuoden pahin.



Se ihana auringonvalo ja energia saa nimittäin minut voimaan huonosti. Iho kutiaa, naama turpoaa, yöunet jäävät huonoksi. Näistä seuraa se, että olo kaikinpuolin huono, vetämätön ja voimaton. Väistämättä myös mieliala laskee. Ja silti.. silti pitäisi jaksaa ja olla se paras versio itsestään äitinä. Pitäisi ja pitäisi. Kaikkea pitäisi vaan kun ei aina jaksa.



Mutta, vaikka välillä on täytynyt viettää välipäiviä varjossa ja sisällä niin olen koittanut pitää mielen positiivisena ja osallistua kaikkeen kivaan sen mitä vointi suinkin on antanut periksi.  Toukokuussa meillä on:

*Käyty ihka ensimmäistä kertaa vauvan kanssa uimassa.
*Käyty serkun kanssa risteilyllä ja ostettu eka drinkki sitten raskautta edeltäneen ajan -ikävä kyllä se hajosi keskelle tanssilattiaa ja jäi siten juomatta. Hitsit.
*Retkeilty lähiluonnossa.
*Aloitettu työt ja oltu samaan aikaan siitä innostuneita ja uuvuksissa.
*Nukuttu muutamat täyspitkät yöunet ja valvottu muutama yö.
*Ihmetelty miten tätä lämpöä voikaan riittää!
*Aloitettu kuntokuuri.

Toukokuussa en ole:

*Laihtunut yhdenyhtä kiloa kuntokuurista huolimatta.. Olisiko tässä tavoitetta kesäkuulle?





Toivottavasti teilläkin on ollut mukava toukokuu? Ihanaa kesäkuuta toivottaa -Maarit


Kommentit